Ontstoppingsdienst & schoonmaakbedrijf

Dizzy Cleaning Zonnepanelen reinigen.

Zonnepanelen moeten eens in de zoveel tijd gereinigd worden door vervuiling van stof, pollen, vogel uitwerpselen etc.

Het resultaat is dat de doffe laag stof en vlekken het rendement van de panelen verlagen, afhankelijk van de vervuiling kan het rendement van de panelen sterk afnemen. 


Hoe vaak moet u zonnepanelen schoonmaken ?

Vaak is 1 keer per jaar voldoende, en bij sommige zelfs 1 keer in de 2 jaar, afhankelijk van de ligging in de buurt van landbouw, drukke wegen, bij bos en bomen. 

Het schoonmaken van zonnepanelen doen wij met osmose water vanwege het opmerkelijke oplossende vermogen. Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn, Wanneer dit water over een oppervlak vloeit, lost het gemakkelijk allerlei substanties op en laat het een streeploos oppervlak na. Dit alles zonder schoonmaakmiddelen.Wij kunnen uw zonnepanelen hierdoor snel en goed reinigen tegen een betaalbare prijs.

Wilt u uw zonnepanelen kuisen ? in het reinigen van zonnepanelen zijn wij in gespecialiseerd, bel ons voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Tip van ons! laat u alstublieft niet wijs maken dat dit om de 8 weken moet gebeuren. Sommige bedrijven willen een slaatje slaan en u wijs maken dat u vreselijk veel verliest als u niet vaak uw panelen schoonmaakt. 


 

zonnepanelen reinigen Ravels, zonnepanelen reinigen Turnhout, zonnepanelen reinigen Hoogstraten, zonnepanelen reinigen Poppel, zonnepanelen reinigen Arendonk, zonnepanelen reinigen Merksplas, zonnepanelen reinigen Kasterlee, zonnepanelen reinigen Wortel, zonnepanelen reinigen Meer, zonnepanelen reinigen Meerle, zonnepanelen reinigen Hoogstraten, zonnepanelen reinigen Brasschaat, zonnepanelen reinigen Geel, zonnepanelen reinigen Lichtaart, zonnepanelen reinigen Kasterlee, zonnepanelen reinigen Brecht, zonnepanelen reinigen Baarle- Hertog, zonnepanelen reinigen Rijkevorsel, zonnepanelen reinigen Sint-Lenaarts, zonnepanelen reinigen Vosselaar, zonnepanelen reinigen Beerse, zonnepanelen reinigen Dessel, zonnepanelen reinigen Mol, zonnepanelen reinigen Malle, zonnepanelen reinigen Zoersel, zonnepanelen reinigen Postel

 
 
 
 
E-mailen
Map