Ontstoppingsdienst & schoonmaakbedrijf

Dizzy Cleaning Glazenwasser.

Bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die uiterst veilig en netjes werk levert? Informeer dan bij Dizzy Cleaning  naar de mogelijkheden. Wij maken uw ramen en kozijnen streeploos schoon. Wij doen dit altijd op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier.

Dizzy Cleaning is een bedrijf die zijn werk erg serieus neemt. Werken op een ladder komt bijna niet meer voor door ons Osmose systeem waarbij we door middel van een telescoop vanaf de grond kunnen werken tot wel 13 meter hoog. Zo hoeven onze medewerkers niet op grote hoogte op een ladder staan werken ( wel zo veilig ) 

Osmose water tuckerpole systeem

Wij reinigen u ramen op hoogte met osmose water vanwege het opmerkelijke oplossende vermogen. Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn, Wanneer dit water over een oppervlak vloeit, lost het gemakkelijk allerlei substanties op en laat het een streeploos oppervlak na. Dit alles zonder schoonmaakmiddelen.Wij kunnen uw ramen hierdoor snel goed  en veilig reinigen tegen een betaalbare prijs.

Wij kunnen met osmose water ook uw rolluiken, vensterbanken, garagedeuren, kunststof profielen schoonmaken.

( Vraag naar de mogelijkheden )

Zoekt u een betrouwbare ramenwasser met ervaring? bel ons voor een afspraak.

glazenwasser Ravels, glazenwasser Turnhout, glazenwasser Oud Turnhout, glazenwasser Hoogstraten, glazenwasser Poppel, glazenwasser Arendonk, glazenwasser Merksplas, glazenwasser Kasterlee, glazenwasser Wortel, glazenwasser Meer, glazenwasser Meerle, glazenwasser Hoogstraten, glazenwasser Brasschaat, glazenwasser Geel, glazenwasser Lichtaart, glazenwasser Kasterlee, Brecht, glazenwasser Baarle- Hertog, glazenwasser Rijkevorsel, glazenwasser Sint-Lenaarts, glazenwasser Vosselaar, glazenwasser Beerse, glazenwasser Dessel, glazenwasser Mol, glazenwasser Malle, glazenwasser Zoersel, glazenwasser Postel,
 
 
 
 
E-mailen
Map